Protože od léta, kdy jsem tuhle dobrotu vymyslel, píšete a voláte ze všech koutů Česka ve dne v noci o přesný recept, dovolil jsem si vylepšit již chuťově naprosto mňamózní verzi 2.0 ještě o mletou červenou papriku.
Zkusil jsem ve verzi 3.0 navíc nově přidat asi 5 pekanových ořechů ale určitě nejsou nutné.
Suroviny mnou již mnohokrát úspěšně použité najdete na fotce níže. Se salátkem úplně bezkonkurenčně skvělá chuťově meditativní kombinace.
Postup pro 1 porci:
Větší hrst směsi jader ořechů mixujete tyčovým mixérem s:
Volitelně by šlo přidat chilli, poprvé jsem dával mírně pálivou harísu, podruhé a potřetí již ne stačil dnes pepř a paprika pro chuť, barvu i zábavu.
To vám je samostatně i na topince taková dobrota, že i alkohol k takové dobrotě by byla svým způsobem svatokrádež.
Zde suroviny ještě obrazem:
Vegetariánská verze tataráčku skutečně uspokojí gurmánský aspekt božství v nás. Pochutnáte si.